torstai 31. tammikuuta 2013

Niin ja se kreemi...

Kreeminkin ohjetta kyseltiin, unohdin sen äsken laittaa. Ohje on Martha Swiftin ja Lisa Thomasin kirjasta Ihastuttavat kuppikakut. Se on oikein kunnon sokeritököttiä ja pysyy varmasti paikoillaan :D Sen kanssa ei kannata tehdä kuppikakuista kovin makeita, koska on oikeasti todellatodella ällömakeeta!
DSC01516
Vaniljakreemi
110g suolatonta voita
60ml kevytmaitoa
1tl vaniljauutetta
500g siivilöityä tomusokeria

Raaka-aineiden tulisi olla huoneenlämpöisiä. Vatkaa voi, sokeri, maito, vaniljauute sekä puolet tomusokerista tasaiseksi. Lisää loput tomusokerista vähitellen ja vatkaa uudelleen, kunnes seos on tasaisen kermaista. Pursota kuppikakkujen päälle haluamallasi tavalla :)

Superhelppoa, hyvänmakuista ja -näköistä, me likey!

Valkosuklaajuustokakku

Yleisön pyynnöstä yritän muistella kuinka viime viikonloppuisen valkosuklaajuustokakun kyhäsin... Teen joka kerta ihan päästäni ja aina hieman eri reseptillä, joten kannattaa maistella aina välillä :)
DSC01513
Resepti taisi mennä jotenkin näin:

Pohja:
300g kaurakeksejä
80g voita

Murskaa kaurakeksit muruksi, sulata voi ja sekoita keskenään. Voitele/leivinpaperita irtopohjavuoka (riittää helposti 26cm vuokaan) ja levitä seos tasaisesti pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan täytettä.

Täyte:
4 dl vispikermaa
2 dl maitorahkaa
400g maustamatonta tuorejuustoa
200g valkosuklaata
vaniljasokeria (oman maun mukaan)
1-2 rkl sitruunamehua
7 liivatelehteä 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata valkosuklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Kääntele kerman joukkoon maitorahka ja tuorejuusto. Lisää lopuksi sulatettu suklaa ja ruokalusikallinen tai kaksi sitruunamehua antamaan kirpeyttä.
Tässä vaiheessa jaoin vielä täytteen kahteen astiaan ja värjäsin puolet punaisella elintarvikevärillä, jotta sain kakusta hieman mielenkiintoisemman :)
Ota liivatteet likoamasta ja liuota pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää ohuena nauhana täytteen sekaan koko ajan sekoittaen. Kaada valmis täyte jääkaapissa odottaneen pohjan päälle ja anna jähmettyä vähintään 4h tai mieluiten yön yli.

Kakkua riitti helposti 15 hengelle, ja siitäkin vielä jäi reippaasti seuraavalle päivälle! Kakun taisin tehdä 26 tai 28 cm vuokaan, joten jos tekee pienemmälle porukalle niin täytteen määrää voi helposti pienentää jopa puoleen. Kaveriksi suosittelen vielä tekemään vadelmamelban, joka täydentää makua ihanasti! Ja sitten eikun nautiskelemaan :)

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Fifty & Fabulous!

Rakas äitini täytti tänään 50-v, onnea sylin täydeltä!! Juhlittiin sitä kuitenkin jo viime viikonloppuna, kun ei päästä työkiireiden vuoksi niitä tällä viikolla viettämään. Viime viikonloppuna juhlimaan saapui myös sukulaisemme sekä muutamat äidin ystävät ja talo oli taas täynnä hulinaa! Lahjoja sateli, syötiin ihania herkkuja, muisteltiin menneitä ja naurettiin itsemme kipeiksi!
DSC01503
Sovittiin, että äidin ei tarvitse tehdä mitään, vaan me vieraat tuomme juhlapöydän antimet. Niinpä pistin perjantai-iltana leipoen, ja sain aikaan ihania redvelvet-cupcakeseja (kuinka cupcakes taipuu suomeksi??) vaniljakreemillä sekä valkosuklaajuustokakun. Kakun koristeen askartelin Tuomaksen tekemästä tulosteesta ja kakun reunat ja kukan tein sulatetusta suklaasta tehdyillä lastuilla  :)
DSC01498
DSC01516
DSC01518

DSC01513
DSC01526
Mummu toi omia bravuurejaan; suolaisia piirakoita ja tätini taikoi kanalla täytetyn voileipäkakun, nam :) Ja hauska idea tehdä voileipäkakkukin johonkin muuhun kuin suorakaiteen muotoon! Pakko ehkä hankkia sydänvuoka kotiinkin, Iloleipureiden vuoka löytyi Citymarketista.
DSC01522
DSC01509
Oli kyllä hauskat pirskeet, varsinkin kun suurin osa jäi vielä yöksi. Rouvat tosin käkätti aamuun asti niin, että me nuoremmat ei meinattu päästä nukkuun ollenkaan ;) Kiitos vielä kaikille juhlijoille ja mammalle suukkoja ja haleja! 

Nyt siirryn sänkyyn odotteleen nukku-mattia, huomenna nimittäin ihana vapaapäivä, joka alkaa hotelliaamiaisella ja jatkuu kylpylän poreissa, ah ihanaa!

Kisses,
Emilia

lauantai 26. tammikuuta 2013

Eka sitten lukion...

...meinaan hiihtoretki! Tulin vanhemmilleni tänne maalle taas muutamaksi päiväksi, joten pakkohan sitä on tehdä juttuja mitä maalla kuuluu tehdä; kuten hiihtää ;) Ei oo tullut omistettua suksia sitten vuosiin, saati että olisin hiihtämässä käynyt! Oon salaa haaveillut hiihtämisestä jo muutaman vuoden, joten eilen otin sitten papan sukset alle ja lykittiin siukun kanssa ladulle :)
DSC01464
DSC01473
Oli niin ihana talvipäivä ja aurinko paistoi, että päätettiin ottaa oikein eväät mukaan ja lähteä järvelle hiihtämään. Juotiin kuumaa mummin mehua ja syötiin karjalanpiirakoita - eväät maistui niin parhaalle ulkoilmassa, että pysähdyttiin kahdesti kivelle ihastelemaan ilmaa ja herkuttelemaan :)
DSC01479
DSC01476
DSC01486
DSC01480
Painettiin hiihtäen sellainen 6 kilometriä ja tänään kyllä tuntui etenkin käsissä ja yläkropassa! Todella hyvää koko vartalotreeniä, voisi ihan harkita suksipaketin hommaamista kotiin. Olisin tahtonut tänään uudestaan ladulle, mutta sää ei oikein enää suosinut. Ollaankin sitten pysytelty sisällä, juhlittu äidin viisikymppisiä ja katseltu Putousta oikein porukalla :) 
DSC01471
DSC01496
Toivottavasti huomenna olisi ihana ilma, niin ehtisi vielä ulkoilemaan maaseudun rauhassa ennen kaupunkiin paluuta. Nyt kuitenkin täytyy palata viihdyttämään vieraita, joten hauskaa viikonloppua ja ciao!

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Postia

Hihii! Aamulla postin setä kävi tuomassa meille tällaisen:
DSC01459
Paketti sisälsi Aliexpress.comista vieraille tilatut lahjat, jotka saapuivat täydellisessä kunnossa ja vieläpä todella nopeasti! Tuolta Kiinan maalta tilaaminen on kyllä aina aika jännää, mutta olin jälleen kerran erittäin tyytyväinen niin palveluun kuin tavaran laatuunkin, sain siis juuri sitä mitä tilasin. Wedding favorimme kustansivat 109€ + tullin alv 25€, postitus oli ilmainen :) Oon budjetoinut lahjoille 150€, joten vielä jäi hiukan käytettävää! Nyt taas yksi huoli vähemmän, Me so happy <3

Niin ja aamulla lähti hääpuvun maksukin Paypalista, joten nyt vaan odotellaan sitäkin saapuvaksi. Sen toimitus menee kyllä huhtikuun alkuun, mutta aika menee niin siivillä, että pian sekin koittaa!

I say life is gooood!!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Herkuttelua

Heippa ja mukavaa maanantai-iltaa! Ollaan aika hyvin pysytty ruodussa ton ruokavalion kanssa, mutta ollaan sovittu yksi herkuttelupäivä per viikko. Noh, viikonloppuna lipsuttiin sit niin, et tuli vähän herkuteltua molempina päivinä, ups! Ensin piti herkutella vaan lauantaina, mutta koska Arnoldsin donitsi ja muutama karkki sai jo aikaan ähkyn, niin oli pakko tehdä sunnuntaina kaapissa jo pari viikkoa jemmassa olleet suklaafonduekamat iltapalaksi :)

DSC01448
DSC01449
DSC01451
Nyt pitäis vielä tsempata ton treenaamisen kanssa! Liukastuin viime viikolla portaissa ja mun ikuinen selkävamma taas otti itseensä niin, että on pitänyt pysyttäytyä rauhallisissa oloissa. Oon kuitenkin koittanut vähän treenata mun alleja täällä himassa, kun muistin et meillähän on painot! Piakkoin pitäisikin kädet olla esillä ja hommaa riittää, eli pitää varmaan ottaan painot useammin käteen ja jättää fonduet välistä... Kurinalaisempaa viikkoa siis mulle ja ihanaa viikkoa teille!

lauantai 19. tammikuuta 2013

Kenkähaaveilua...

Tämä korkokenkäholisti on nyt käyttänyt tunteja ihanien hääkenkien haaveiluun. Unelmoin korkeista, mutta mukavista korkkareista, jotka voisi olla jonkun muun väriset kuin valkoiset. Ajattelin ekaksi sinisiä, mutta nyt oon ihastunut kaikkiin hempeisiin väreihinkin. Badgley Mischkalta löytyi mm. tosi suloisia ja kauniita popoja, tosin hintalappukin oli melkoinen :D
Badgleymischka.com
Badgleymischka.com
Pinterest
Koska päivä on pitkä, niin oon pohtinut myös joidenkin ballerinojen hankkimista + illalla tulee varmaan danssattua sen verran et kivempi vaihtaa mataliin. Jos ei sopivan kirjailtuja löydy, oon miettinyt että voisi myös itse tuunata jotkut nätit yksiväriset :)

Etsy.com
Ajattelin kyllä ajoittaa tän kenkien shoppailun tonne huhtikuun Pariisin matkalle, josko sieltä löytyis jotkut ihanuudet :) Mutta siihen asti voi haaveilla ja suunnitella, ja nehän on mun lempipuuhia molemmat <3

torstai 17. tammikuuta 2013

Kuvaton

Mulla oli eilen vapaa päivä ja saatiin aika hyvin taas häähommia eteenpäin! Muun muassa printtimateriaaleja ollaan saatu tehtyä, kun vihdoin löysin sopivia värejä :D Aika herkissä väreissä mennään siis häitä kohti, kun väreiksi valikoitui pastellinsävyjä. Pientä pään vaivaa vaan on aiheuttanut paperi, jolle meidän pitäis printata. Ihana helmiäispaperi, jonka askarteluliikkeestä löysin, ei nimittäin sitten suostunut imeen värejä kunnolla :( Huomenna varmaan pakko vähän käyttää aikaa toisenlaisen paperin löytämiseen. No onneks, en ostanut kun kaksi arkkia niin ei ainakaan mennyt hukkaan mitään :)

Toinen voiton puolella oleva homma on hääpuku, joka on maksua vaille valmis tuotantoon! Jee! Pieniä teknisiä ongelmia yllättäen ilmeni, kun jouduin ottaan Paypalin käyttöön. Yritän nyt selvittää miten saan rahan pian yritykselle, jotta alkavat tekeen pukua kun en millään malttais odottaa sitä. 

Mutta ei mulla nyt tähän hätään sen kummempaa, ei edes mitään kuvia... Pakko siirtyä sängyn puolelle, öitä!

maanantai 14. tammikuuta 2013

"Hääpalaveri"

Heippa ja mukavaa viikon alkua! Pidettiin lauantaina kaasojen kanssa "palaveri", jossa ei nyt oikein päästy puusta pitkälle vielä! Meni lähinnä muiden asioiden lörpöttelyyn ja aiheet taas rönsyili vähän sinne ja tänne :D

DSC01436

DSC01429

Tein tytöille ekaa kertaa elämässäni blinejä ja voi vitsi niistä tuli hyviä! Reseptin löysin Avec Sofien blogista ja voin suositella lämpimästi! Tein kaveriksi vihreän avokadosalaatin ja blinien päälle oli perinteiset smetanaa, suolakurkkua, punasipulia, mätiä sekä kylmäsavulohta ja katkarapuja. Blineistä tuli niin mun uutta herkkua, että teen varmasti tästä lähtien aika usein (esim tänään).

DSC01447

Jälkkäriksi kokeilin suklaafondantteja, jotka tein äidiltä joululahjaksi saatuihin ihaniin pikkupata-annosvuokiin. Ne on superkätevät ja oon jo pitkään haaveillut annosvuuista. Olisin tehnyt creme bruleeta, mutta se liekinheitin! Mistä niitä saa?? Fondant oli kyllä ihan hyvää, mutta ei kyllä onnistunut yhtään niin kuin suunnittelin! Ohjeessa käskettiin laittaa ennen paistamista muutamaksi tunniksi jääkaappiin, jolloin taikina ehti kovettua. Sitten kun laitoin uuniin niin eihän paistoajaksi mainittu 8 minuuttia riittänyt millään! Pidin 13 minuuttia, eikä koostumus ollut siltikään toivottu. Täytyy ensi kerralla vähän muokata ohjetta...

DSC01430
DSC01445
Saatiin myös haukkukaveri kylään, jota ei paljon letkauttanut meidän jutut :D Pieni koirakuume kyllä taas iski, mutta ollaan päätetty että ei oteta koiraa kerrostaloon.

DSC01443

Hääjärjestelyistä tällä hetkellä pohdituttaa lähinnä noi printtimateriaalit, joiden värimaailma on oikea päänvaiva! Mun deadline näille on tän viikon loppu, koska muuten ne taas jää... Onneksi moni muu asia on ihan hanskassa; vihkijä, juhlapaikka, pitopalvelu, valokuvaaja ja floristi on varattu ja bändin etsintäkin on hyvällä mallilla. Nyt siis lähinnä keskitytään yksityiskohtiin, kuten puvun tilaamiseen ja niihin printteihin ja askarteluihin, eli niiden pariin siis mars! :)

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Häähaaste

Huomenta! Sunnuntait on ihania, kun saa nukkua pitkään! Nytkin kirjoittelen tätä täältä sängyn uumenista. Sain eilen uudelta tuttavuudelta Massulta ensimmäisen haasteeni :) Kiitos Massu! Ja halusin sen toki heti tehdä! 

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kiitä haastajaasi ja linkkaa hänet postaukseesi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät


Kysymykset, jotka sain:

1. Tuleeko sulhaselle vihkisormus?
Ei tule, hänelle kuulemma riittää kihlasormus.

2. Pitkä- vai lyhyt vihkikaava?
Lyhyt.

3. Kumman hääjuhlakengät maksavat enemmän, sinun vai puolisosi?
Tätä ei varmaan ole vaikea arvata! Tosin en vielä ole hankkint moisia... Tuomas laittaa vanhat kenkänsä.

4.  Milloin olet viimeksi itse ollut vieraana hääjuhlissa ja kenen?
Viimeksi olin häissä elokuussa. Kaksissakin, toisissa Tuomaksen assistenttina ja toisissa ystäviemme häissä Espoossa.

5. Tuleeko häihinne lapsia?
Tulee, koska toinen siskoni käy vielä ala-astetta ja toinen on ylä-asteella. Lisäksi kummipoikani ja hänen siskonsa toimivat (toivon mukaan, jos ne saa suostuteltua :D) sormuspoikana ja kukkaistyttönä. Muita lapsia emme aio kutsua.

6. Onko hääjuhlissanne bändi tai dj vai tuleeko musiikki suoraan soittimesta tai tietokoneelta. Vai soitetaanko häissänne musiikkia ollenkaan?
Aiomme ottaa bändin, ja pari hyvää vaihtoehtoakin tällä hetkellä on, kiitos oman blogini, jonka kautta olen saanut yhteydenottoja :) Bändin jälkeen aiomme soittaa musiikkia tietokoneelta, sillä juhlat jatkuvat hieman myöhempään.

7. Heitetäänkö häissänne vihkimisen jälkeen riisiä ja jos ei niin käytättekö jotain korvaavaa vaihtoehtoa?
Ei ainakaan riisiä, se sattuu :D Jotain korvaavaa olen miettinyt, mutta en ole vielä keksinyt mikä se olisi...

8. Oletteko työllistäneet paljon kaaso(j)anne ja bestamia/bestmaneja paljonkin ja jos olette, niin millaisissa asioissa?
Ei ainakaan vielä, lähinnä mielipiteiden toivossa olen heitä häiriköinyt.

9. Toivotteko häihinne paljon puheita?
Ei mitenkään yltiömäisesti, mutta toki on ihanaa jos joku haluaa puheita pitää. Toivon ehkä, että niitä sitten ripotellaan pitkin päivää, jos useampi haluaa puhua.

10. Paljonko sinulla ja puolisollasi on ikäeroa?
4,5 vuotta

11. Mitä kaikkea olet tehnyt tai aiot tehdä häihin itse? Vai aiotko hankkia kaiken valmiina?

Teemme kaiken printtimateriaalin itse sekä osan koristeluista myös. Joitain kyllä hankimme myös valmiina, mutta niitäkin varmasti tuunaamme oman näköisiksi.


Olipas kiva vastata tuollaisiin kysymyksiin! Tällaisia haasteita lisää!

No niin ja nyt ne mun 11 kysymystä:

1. Aiotteko lähteä häämatkalla? Ja jos kyllä, niin koska ja minne?

2. Mistä aiot hankkia hääpuvun?

3. Nukutteko häitä edeltävän yön erikseen? Ja jos kyllä, niin missä vietätte yön?

4. Tuleeko teille perinteiset vai modernit häät?

5. Mitä hääperinteitä et halua häissäsi olevan?

6. Tuleeko teille häävalssi vai joku muu tanssi?

7. Aiotteko ottaa tanssitunteja?

8. Kuinka paljon kutsutte vieraita?

9. Tuleeko teille booli vai kuinka aiotte toteuttaa juomapuolen? Vai tuleeko alkoholijuomia ollenkaan?

10. Missä aiotte viettää hääyön?

11. Annatteko huomenlahjoja?

Haasteen heitän vain seuraaville kahdelle:

Ihanalle Blacketpinkin Shayjalle
I'm yours Mr. H -blogin Selinalle


Toivottavasti lähtevät mukaan :)

perjantai 11. tammikuuta 2013

Valmistelua

Kello kaksitoista yöllä ja minä katan täällä kotona pöytää :D Saan huomenna ihania kaasojani kylään, kun Tuomaksella on poikien kanssa pokeri-ilta! Koska huomenna on myös työpäivä, niin ajattelin olla tehokas ja kattaa pöydän ja tsekata kaiken valmiiksi huomista varten. Tarjolle ajattelin laittaa blinejä, joita en olekaan aikaisemmin kokeillut. Täytyy siis tehdä varalle jotain muutakin, jos eivät onnistukaan :)
Say I Do - Emilia
Mutta nyt nukkumaan! Öitä!

torstai 10. tammikuuta 2013

Viikonloppusuunnitelmia...

...multa löytyy parin viikon päähän! 2.-3.2 nimittäin Tampereella järjestetään jälleen kerran Häämessut ja meitsinkin voi sieltä bongata! Meinaan sieltä vähän kurkkia ideoita kattauksiin ja tsekata tietenkin muotinäytökset. Sinne siis kaikki tulevat morsiamet ja häistä haaveilevat!

http://www.tampereenhaamessut.com

Yllä olevasta linkistä kannattaa tsekata näytteilleasettajat ja aikataulut. Nähdään siellä!

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Salarakas

Meidän kotiin tuli noin viikko sitten uusi asukas. Se on Tuomaksen salarakas ja kantaa nimeä Wacom Cintiq 22HD. Mahtava laite, josta on hirveästi hyötyä graafisessa suunnitellussa. Tänään sillä on tehty hääkutsuja ym. muita häähömpötyksiä, joten mun ei tartte olla ollenkaan mustis :D Alla vähän kurkistusta siitä mitä sillä voi tehdä, jos osaa, kuten meidän Tuomas... 
kasvot_in_color
Tuomaslindroos.com
kasvot
Tuomaslindroos.com
 Ja linkistä pääsee tsiigaan, kuinka tollanen kuva saa muotonsa:



On se vaan taitava kaveri <3 Oottakaapa kun näette tämän päivän proggikset! Jee!

tiistai 8. tammikuuta 2013

Yöinspistä!

Niin siinä käy, kun nukkuu pitkään ja ottaa flunssaisena vähän nokosia pitkin päivää - kukkuu sitten kaiken yötä! Sain yhtäkkiä inspiksen tehdä täydellisen häiden muistilistan! Tai oikeastaan koko hääsuunnittelukirjan, kihlajaisista häämatkaan asti! Saa nähdä saanko sitä koskaan valmiiksi... Nyt sitä on jo yhdeksän sivua :D

Partysingers.wordpress.com
Mutta ehkä jos vielä vaan ihan vähän aikaa tekisin...ihan vaan hetken... ja sitten nukkuun ;)

Favoring the guests

Tämä häähömppä otti ja tilasi vieraiden kiitoslahjat! Perinteisestihän annetaan joku pieni karkki, mutta nykyään useammat keksivät vaihtoehtoisia pysyvämpiä lahjoja kotiin vietäviksi. Lahjan tarkoitus on kiittää vierasta juhliin osallistumisesta sekä hääparin tärkeän päivän jakamisesta. Alle keräilin joitain hauskoja vaihtoehtoja, koska omiamme ei tietenkään vielä voida paljastaa! Sen verran voin paljastaa, että se ei ole karkki, koska karkkihiiriystäväni eivät millään pärjäisi parilla konvehdin palasella ;)
Bridesmagazine.co.uk
Marthastewartweddings.com
Marthastewartweddings.com
Kiva idea on antaa jotain itsetehtyä, kuten öljypullot ensimmäisessä kuvassa, tai esimerkiksi lähitilojen tuotteita. Tärkeintä minusta kuitenkin on, että lahja sopii teemaan ja että siitä näkee, että vieraita on ajateltu lahjaa keksiessä.
Marthastewartweddings.com
Marthastewartweddings.com
Marthastewartweddings.com
Nyt täytyy vaan alkaa miettimään lahjojen paketointia, joka onkin mun lemppariosuus! Mun mielestä joskus ajatuksella kauniisti paketoitu lahja saattaa olla jopa paketin sisältöä tärkeämpi :)

Color palette and some trouble...

Täällä on kuumeisesti pohdittu aamu teemavärejä häihin! Voi kuinka hankalaa! Rakastan värejä ja koska oon tällaisissa asioissa pirun tarkka, en meinaa millään löytää juuri oikean sävyisiä värejä! Apuna olen käyttänyt kaiken maailman värikarttoja, mutta ihania värejä on vaan ihan liikaa...
Lovelyish.com
Tänä vuonnahan muodissa jatkaa edelleen pastellin sävyt, joita itsekin olen ajatellut käyttää. Näistä vaan löytyy niin paljon kaikkia ihania vaihtoehtoja, etten millään osaa rajata niitä vain muutamaan! Oon kerännyt itselleni inspiskansiotakin noin puolitoista vuotta koneelle, mutta kun sielläkin alkaa oleen kuvia aivan liikaa..
Voisin viettää viikkoja koneella vaan selatan kaikkia ihania kuvia, joista myös alla olevaan törmäsin etsiessäni inspiraatiota. Tän vuoden yksi häätrendeistähän on syötävän söpö mintunvihreä, joka sekin on ihana, mutta ei meille :D
blog.weddingpaperdivas.com
Pitäisi vaan nyt saada päätettyä, että saadaan printattua mulle ja kaasoille vähän askarreltavaa viikonlopuksi :) Oon meinaan pistänyt Tuomaksen hommiin, hahaa!

maanantai 7. tammikuuta 2013

Häätalli

Meikä on nyt niin piukeena innosta, että tulin tänne taas jakamaan iloani! Soitin nimittäin tänään Ali-Marttilaan, jonka olemme varanneet hääpaikaksemme, ja siellä oli niin ystävällinen palvelu, että tulin superhyvälle tuulelle! Ali-Marttilan tila sijaitsee Kangasalla ja he ovat viime kesänä kunnostaneet vanhan tallin juhlakuntoon. Siellä yhdistyy ihanasti vanha ja uusi ja heidän piha on aivan mahtava kesähäille! Lupasivat nyt lähettää tallista pohjapiirrustuksen ja pöytien koot, niin pääsen plaseeraamaan :) Niin ja kutsujahan ei edes oo lähetetty, haha! No meitsi on ainakin ajoissa...
Kuva: www.ali-marttila.com
Kuva: www.ali-marttila.com
Kuva: www.ali-marttila.com
Voi kuinka jo odotan kesää! Tai no en, en tahdo, että tää suunnitteluvaihe loppuun koskaan! ;)

Häähössötystä vol 1!

Todellisuudessa varmaan vol 73682, mutta täällä blogin puolella varmaan ekoja! Jees eli ekaksi, meikä on alkanut pohtiin mekon hankkimista toden teolla. Vaikka kauniita pukuja on miljoonia, Suomessa on melkoisen huonot valikoimat sellaisista mitä itselleni etsin. Siksi olenkin siirtynyt netin ihmeelliseen maailmaan.

Kuva: Marthastewartwedding.com

Käytiin kaasojen (joita mulla on neljä ihanaista) kanssa sovittelemassa Morsiusgalleriassa mekkoja jo heinäkuussa, jolloin jo heti ekalla kerralla löysin yhden rakkausmekon! Loppu vuodesta sitten oltiin taas Jenski-kaason kanssa testailemassa, josko löytyisi mitään ja niinhän sieltä löytyi, toinen San Patrickin rakkaus <3 Ikäväkseni näillä ihanuuksilla hintalapun summa pyörii 2000 euron paikkeilla, joten rekkiin saavat jäädä ellei lottovoittoa tässä perheessä ala pikku hiljaa näkymään! Ja koska en ihan viitsi luottaa siihen lottovoittoon, niin olen vakavissani harkinnut päättänyt tilata puvun netistä. Löysin sivuston nimeltä www.foryoudresses.com, jota muutamilla keskustelupalstoilla on suomalaisetkin oli kehuneet. Olen nyt heidän kanssaan vaihtanut muutamia maileja, joissa olen vain kysellyt infoa heidän toimintatavoistaan, laadustaan ja siitä kuinka he pystyvät toteuttamaan haluamani mekon. Mitään tilausta en siis vielä ole tehnyt...

kuva: mgfave.com
Aina netistä tilattaessa on tietenkin isot riskit, mutta onnistuessa säästö on huima. Olen tilannut Kiinasta vähän aikaa sitten cheerleadingseurallemme kisapuvut, ja täytyy myöntää, ettei se helppoa ollut ja välillä revin täällä tukkaa päästä, mutta kun puvut saapuivat, ne olivat erittäin onnistuneet! Ja koska en täysin täydellistä pukua ole löytänyt, saisin nyt rauhassa yhdistellä ja muokkailla haluamistani mekoista juuri sellaisen mitä toivon! Jännittävää!

Onko teillä kokemuksia mekon tilaamisesta netistä? Kuulisin niitä mieluusti!