keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Haussa!

Seuraava stressiasia mun häiden todo-listalla on kampaaja&meikkaaja. Mulla kun ei oo luottokampaajaa, mikä on mun mielestä aika huolestuttavaa ja käsittämätöntä! Kellä nyt ei olisi luottokampaajaa?? Nyt kaikki jotka ikinä on nähnyt mun tukan, ajattelee että: "no ilmankos..." haha :D Ei mutta siis, ajattelin nyt kokeilla kun löysin bändinkin tätä kautta, et josko siellä ruudun äärissä olisi joku taitava kampaaja-meikkaaja tai tuntee sellaisen. Ilmoittautukaahan joko kommenttikentässä tai sähköpostin välityksellä :)

Ei muuta tähän hätään! Cheers!

4 kommenttia:

 1. No täällä on myös yksi morsio, jolla ei ole luottokampaajaa. Eikä oikein minkäänmuunkaanlaista kampaajaa :D Mä laitoin jo syksyllä postia gmc-studiolle ja sieltä sain varattua kampauksen ja meikin hääpäivänä kotiinkuljetettuna! Huippua :) Tässä linkki firman sivuille: http://www.gmc-studio.fi/ ja tässä blogiin: http://www.kosmetiikkaviidakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Harmi kun ovat vaan pääkaupunkiseudulla :( mutta hyvä että olit saanut varattua! Kävin kurkkailemassa niiden blogia ja hyvältä kyllä näytti, voit siis hyvillä mielin odotella tulevaa :)

   Poista
 2. Meille on hei morsianiltaan tulossa kampaaja/meikkaaja joka tekee Tampereella hääkampauksia, ja tulee myös sopimuksen mukaan kotiin tekemään! Pääset illassa juttelemaan hänen kanssa ja näkemään kättensä jälkeä niin siinä voisi olla tosi hyvä mahdollisuus löytää sopiva kampaaja :)

  PS.Oletko saanut mun vastausta sun sähköpostiin? Aloin pelätä, kun ei ole mitään kuulunut että tuliko viesti varmasti perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan tapahtumaa! Hyvä kun Julia muistutit, loisto juttu! pahoittelut, en ole muistanut käydä hetkeen mailissa! Olen siis saanut viestisi ja vastaan piakkoin :)

   Poista