tiistai 16. lokakuuta 2012

Pappi, lukkari, pitopalvelu...

Näin kipeenä maatessani oon ollut todella tehokas, vaikka olo ei sellainen olekaan :D Oon saanut tehtyä paljon tekemättömiä juttuja, kuten vastaillut sähköposteihin, tehnyt lopputyötä ja ennen kaikkea saanut taas muutaman jutun hoidettua omien häiden todo-listalta!

Ajatellen, että häihin on vielä 9 kuukautta, niin ollaan valmisteluissa ihan hyvällä mallilla. Juhlapaikkahan meillä on jo ja tänään sain varattua juhliimme papin! Koko juhlan itse tarkoitus eli vihkiminen on nyt sitten hoidossa - oh I'm so happy! En tosin saanut vielä papin nimeä seurakunnalta, joten laitoin eräälle kehutulle papille viestiä, josko hän olisi heinäkuussa vapaana. Pidetään siis sormet ristissä!


Vihkitilaisuutta ajatellen meillä on vielä kaksi ratkaistavaa ongelmaa. Toinen on se, että vain minä kuulun kirkkoon ja nyt pitäisi ratkaista vihkiikö pappi meidät vai käymmekö ennen maistraatissa ja sitten pappi siunaa avioliiton juhlassa. Jotenkin ensimmäinen vaihtoehto tuntuu paremmalta, sellaiselta perinteiseltä, mutta toisaalta kun en niin uskonnollinen ole, niin onko sillä nyt kovasti merkitystä jos siellä maistraatissa pyörähtää jo ennen juhlia... voih, pistetään pohdintaan...


Ja sitten toinen: koska meidät vihitään juhlapaikalla, seurakunta ei pysty tarjoamaan musiikkia seremoniaa varten. Ja koska luulin, että seurakunta järjestää jotain musiikkia, niin en ollut budjetoinut sitä ollenkaan! Toivoisin viuluja, ja pidän peukkuja, että kysymälläni papilla olisi tähän ratkaisu. Ei oikein ketään tuttuakaan tule mieleen, joka haltsaisi kyseisen instrumentin.

Näiden lisäksi oon taas lähetellyt tarjouspyyntöjä pitopalveluille ja bändeille. Haastavaa on löytää hyvä ja budjettiin sopiva, varsinkin kun erot on ihan valtavia niin hinnoissa, kuin laadussakin.
Jos en nauttisi näiden etsimisestä, niin palkkaisin jonkun hoitaan nää mun puolesta, sillä etsimiseen saa kuluun ihan hulluna aikaa! ;)

Mutta nyt hyvillä mielin nukkuun, jotta jaksan huomenna jatkaa taas etsintöjä! Kauniita unia!

Kuvat: Tuomas Lindroos (www.tuomaslindroos.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti