tiistai 5. helmikuuta 2013

Häämessujen kuvasatoa

Alla hieman kuvia viikonlopun messuilta. Harmitti, kun Tuomas ei päässyt paikalle, jotta olis saanut kunnollisia kuvia kaikesta ihanasta mitä siellä oli! Noh, kyllä munkin kameraan joitain ihan kivoja juttuja tallentui :)

Molemmat aamuthan mun osalta alkoi kampauksella ja meikkauksella. Kampaukset loihti Linda Stailauskoululta ja meikit oli Lindan ja Minnan yhteistyön tulokset :)
DSC01536
DSC01665
DSC01660
Kuvassa keskellä Stailauskoulun Oili ja sivuilla minä ja malliystäväni Ilona
Messuilla oli mielestäni aika hyvin eri alojen osaajia ja jos ei häähommat ole ihan vielä valmiina, niin sieltä sai todella paljon hyviä ideoita! Niin ja jos apua järjestelyihin kaipaa, niin Juvenes lanseerasi messuilla uuden Juvenes Juhlasuunnittelu -palvelunsa! Juvenekselta oli myös tarjolla ihania maistiaisia, joista sain kivaa ideaa meidän omiin häihin, joissa pieniä naposteltavia tullaan tarjoamaan :)
DSC01546
DSC01545
Myös muilla osastoilla oli söpöjä herkkuja näytillä kuten trendikkäitä cakepopseja ja macaroneja.  Harmi ettei niitä päässyt maistelemaan :/
DSC01567
DSC01566
Decorahouse taas oli kattanut niin syötävän söpöt pöydät, joissa oli ihania yksityiskohtia! Väritys heidän osastollaan oli tämän vuoden muotivärien mukaisesti pastellia, jota meidänkin häissä tullaan näkemään ;) Noi kuvassa näkyvät raidalliset pillit onkin ollut mun mielessä jo pitkään ja oli kiva päästä niitä vähän hypistelemään!
DSC01558
DSC01559
DSC01556
DSC01555
DSC01557
Yksi viikonlopun kohokohdista oli itse Jukka Rintalan tapaaminen! Erittäin mukava herrasmies, jonka puvut olivat kuin veistoksia, huoh! Häämuotinäytöskin oli kuulemma ollut täynnä toinen toistaan upeampia pukuja, harmi kun en ehtinyt sitä katsomaan :( 
DSC01553
DSC01551
DSC01679
Voi kun tällaisia messuja olisi useammin! Oli niin kivaa ja uusia ideoita on taas vaikka muille jakaa, ehkäpä jo lähitulevaisuudessa ;) Nyt kuitenkin taas hihat heilumaan omien häiden kanssa, sillä tehtävää riittää!

Kisses,
Emilia

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Toi Rintala on kyllä mieletön tyyppi, oon sen tavannut monilla messuilla, se on kohtelias ja vaatteet: uuih, hieno somelainen äjä!

    VastaaPoista