torstai 7. helmikuuta 2013

Tuhat ja kymmenen

Huh, häiden ensimmäinen tuhat euroa meni tänään rikki! Ollaan oltu melko kauhuissamme, kun ollaan laskeskeltu mihin kaikkeen sitä rahaa vielä uppoaa! Onneksi tähän ekaan tonniin sisältyy jo molempien puvut, juhlapaikan varausmaksu, vieraiden lahjat sekä muutamia askartelu ja koristelujuttuja. Eli loppujen lopuksi aika paljon, kun miettii ettei osalla se riitä edes hääpukuun :D Tosin fingers crossed että mun puku on sellainen kuin olen ajatellut, eikä tarvitse toista hommata!

Tällä viikolla meillä on puhuttanut budjetin lisäksi myös vieraslista, joka on varmasti aika monelle päänvaivaa aiheuttava osa häitä. Meillä on melkoisen laaja ystäväpiiri ja sukulaisiakin on vaikka kuinka, niin päädyttiin siihen lopputulokseen, että kutsutaan ihan vain läheisimmät ystävät ja lähiperhepiiri. Toivottavasti tästä ei kukaan loukkaannu.

Nyt on taas pari päivää niin tiiviisti pohdittu näitä hääjärjestelyjä, että ainakin Tuomas jo tarvii muutaman viikon lomaa :D Mäkin ainakin kunnon yöunet, joten nyt siis pehkuihin!

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti