keskiviikko 14. elokuuta 2013

Koti-ilta

Hei, me ollaan nyt kotiuduttu häämatkalta ja palattu arkeen! Ensimmäinen ilta, kun ei tartte mennä mihinkään ja saa vaan istuskella sohvalla ja fiilistellä. Mua kovasti varoiteltiin, että häiden jälkeen saattaa tulla tyhjä olo, kun koko useiden kuukausien rulianssi on ohi, mutta mä sanon kyllä, että omalla kohdalla ei oo tällasta päässyt käymään! Enemmänkin helpotuksen huokaus pääsi, sillä nyt on aikaa keskittyä kaikkiin muihin bisneksiin, jotka oli häiden alla vähän taka-alalla.
       

Häistä sen verran, että ollaan saatu jo kuvat ja videokin! Videota katsoessa oon itkenyt moneen otteeseen, se oli ehdottomasti kaikkein paras sijoitus koko juhlissa! Päivä meni niin nopsaa, että on ollut ihana fiilistellä päivää näin jälkikäteen <3 Laitan sen tännekin, heti kun läheisimmät ihmiset ovat sen nähneet!  

Vaikka kesä oli ihana, tuleva syksykin tuntuu tervetulleelta kohta... Mukavasti sade ropsuttelee ikkunaan ja voi hyvillä mielin kääriytyä vilttiin ja juoda lasin punaviiniä divaanin pohjalla, harmi vaan et loma on jo loppu...

- Mrs L

1 kommentti: