perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kakkujuttuja

Täällä sitä valmistellaan kakkuhommia huomisia häitä varten! Tarkoituksena on väsätä huomenna kolmikerroksinen porkkanakakku sekä yksi yksikerroksinen lisäksi 70 hengen häihin.
Päädyttiin samalla sellaiseen ratkaisun, että teemme omiin häihin kakut itse, sillä kädentaitajista meidän perheessä ei ole pulaa. Saadaanpahan juuri sellaiset mitä halutaan! Ollaan myös vakavasti pohdittu kakkubuffetia, sillä ei meinata millään päästä kompromissiin kakun mausta. Tuomas kun rakastaa kunnon kermakakkuja, joita mä en sitten siedä millään ja itse tykkään taas enemmän porkkanakakun tyylisistä kuivemmista kakuista.

A Simple Photograph
Lisäksi kakkubuffet on näyttävä ja varsinkin suomalaisissa häissä vähän tuntemattomampi käsite ja kuten moni tietää, mä tykkään kaikesta erilaisesta :) Kakkubuffetiin itse ajattelin muutamaa helppoa kakkua, jotka voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen. Makuina tykkäisin, että buffasta löytyisi suklaakakkua, porkkanakakkua, juustokakkua sekä Tuomaksen mieliksi jotain marjaista kermakakkua.  Lisäksi, kun on monta erilaista kakkua, niin ne voi koristella hieman erilaisesti tiettyä teemaa ylläpitäen. Mä kun oon mieltynyt todella koristeellisiin jenkkimäisiin kakkuihin, joiden hinnat kipuaa pitopalveluista tilattaessa pilviin, niin päästään itse tehtäessä hieman edullisemmin. Niin ja vieraillekin kiva, kun jokaisen makuun löytyy jotakin!
Mitäs muut morsiot (tai lukijat) on mieltä kakkubuffetista häissä? Onko joku jo varannut itselleen sellaisen tai ollut häissä, jossa sellainen on ollut? Olisi kiva kuulla mielipiteitä :)

7 kommenttia:

 1. Tuleehan se pätkiskakku? jookos kookos? :)

  VastaaPoista
 2. Mä teen Tuopille pienen, yltäkylläisen kermakakun ja siihen päälle nimikyltin, ettei siihen saa kukaan muut koskee!!
  T: Terhi-täti

  VastaaPoista
 3. Kakkubuffet on ihan helmi idea ja sitä soisi nähtävän useamminkin häissä! :) itekin oon pohdiskellut samaa ajatusta meille, kun ei noi meidänkään kakkumieltymykset täysin kohtaa (mikä siinä on, että miehet haluaa sen mansikkakermakakkunsa? :D) ja kyllähän tällänen sokeriaddikti mielellään maistelis useampaakin kakkua hääpäivänään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo en tosissaan tiedä mikä miehissä ja kermakakuissa oikein on?!? Mä en pysty ymmärtään yhtään :D Ystävätkin ilahtui kun kerroin kakkubuffasta, joten siitä taitaa tulla hitti :)

   Poista
 4. Hyvä idea! Oli muuten kiva jutella tänään :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niin oli! Olenkin seurannut jonkin verran blogiasi :) kivoja ideoita siellä!

   Poista