maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kesätreffit

Kuten lupasin, tässä hieman kuvamatskua meidän lauantain treffeiltä! Viikot ja viikonloput hujahtaa usein niin äkkiä, että päätettiin ruveta pitään date nighteja vuorotellen toisillemme, jolloin nimenomaan keskitytään toisiimme ja vietetään aikaa ihan kahden kesken.

Mulla oli aloitusvuoro lauantaina ja vaikka mua hieman harmitti, että mun kick ass -idea meni mönkään, niin onneksi sää helli meitä ja ns. tekemättömyys ei haitannut. Aloitettiin päivä aamupalalla Amurin Helmessä, jossa on muuten täysin hintansa väärti aamupalabuffet! Brekkarin hinta viikolla vaivaiset 6€ ja viikonloppuisin 7€, ja sillä vetää kyllä napansa ihan täyteen.

DSC02550
DSC02551
Brekkarin jälkeen pyöräiltiin Laukontorille, josta otettiin vähän evästä matkaan ja hypättiin Viikinsaaren laivaan. Niin ihanalla ilmalla kuin lauantaina oli, niin ei oltu ihan ainoita saaressa vierailijoita. Löydettiin onneksi vapaa nurkka yhdestä pikku poukamasta, johon sitten jämähdettiin syömään eväitä ja ottaan arskaa. Rannan pohja oli sen verran mukava, että uskaltauduttiin vähän kahlaileenkin.
DSC02556
DSC02563
DSC02564
DSC02591
DSC02600
DSC02602
DSC02608

Oli kyllä ihana viettää aikaa ihan rauhassa kaksin, Tuomaksen treffejä odotellessa :) Kyllä taas normaalin arjen keskellä kaipaa takaisin Aasiaan ja ihaniin huolettomiin päiviin, mutta ehkäpä joskus vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti