tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pöytäjärjestelyjä

Apua, häihin reilu kaksi viikkoa!! Alkaa pikkuhiljaa stressitaso nouseen ja etenkin sen huomaa kasvoihin alati ilmestyvistä finneistä, jotka ei tällä hetkellä olisi kovin toivottuja... Hommaa alkaa oleen siinä määrin, että kaikki kellonajat töiden ulkopuolella on varattu häihin valmistautumiselle.

Eilen onneksi päästiin hyvin hommissa taas eteenpäin, kun tehtiin pikkuinen iltaretki hääpaikalle, jossa sitten vierähtikin useampi tunti ja pääsin kotiutumaan äidin kanssa vasta yhdentoista jälkeen. Agendalla nimittäin oli pöytäjärjestys, joka ei sitten ihan ollutkaan niin yksinkertainen homma mitä oletin :D Omat haasteensa siihen nimittäin toi se, että emme halua istua omassa pöydässä vaan kaasojen ja bestmanien sekä heidän puolisoidensa kanssa. Näin ollen pöydän väkiluku hyppäsi 14 henkilöön. Sen jälkeen pitikin sitten ottaa huomioon, että meidän paikkamme kuitenkin on sellainen, mistä muut näkevät helposti meidät ja me näemme hyvin kaikki vieraat. Kolmen tunnin pöytien ja tuolien etsinnän ja siirtelyiden jälkeen onneksi saimme pöydät järjestykseen. Pian alkaakin sitten pöytäjärjestysten sumpliminen...

Aamu kolmeen asti sitten äidin kanssa suunnittelimmekin pöytäkoristeita ja kun nekin saimme keksittyä, niin kyllä voi taas sanoa, että pieni kiven murikka putosi sydämeltä! Vielä kun huomenna ilmoittavat tukusta, että kyseisiä ruukkuja ja vateja saa, niin ei tarvitse niitäkään enää ressata :)

Juu, että kyllä tää tästä pikku hiljaa alkaa oleen kasassa. Eniten jännittää sää, kun juhlatilalla on niin kaunis piha, että siinä olisi kiva viettää aikaa. Mutta eipä tässä muuta voi kun pistää sormet ristiin ja toivoa parasta.

Mutta koska eilinen meni niin myöhään niin nyt on kyllä pakko häipyä unten maille ja jatkaa hommia taas huomenna, jolloin on luvassa niin koekampausta kuin -meikkiäkin sekä illalla myös vierailua pitopalveluun. Hommaa siis tuntuu riittävän, jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti