perjantai 12. heinäkuuta 2013

Something for the kids

Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen häihimme tuleekin nyt muutamia n. 12-v. lapsia. Mielestäni sen ikäisille ei mitään virallista ohjelmaa tarvitse järjestää, mutta halusin muistaa heitä jollakin tapaa. Niinpä keräilin ideoita netistä ja päädyin ihastuttavaan I Spy -leikkiin, jossa siis lapsille tulostetaan lista tapahtumista, joista heidän tulee nappaista kuva kertakäyttökameralla.  


Kertakäyttökamerat sekä niihin rusetit löysin edullisesti Tigerista ja tulosteet suunnittelin itse ja Tuomas yllättäen toteutti suunnitelmani :) Mielestäni lopputulos oli melkoisen onnistunut, ihanan värikäs ja lapsille sopiva.

Kerttiksistä usein monikaan kuva ei onnistu, joten suosittelen antamaan vieraille ohjeet niiden käyttöön. Tigerin kameroissa lukee ohjeet ainoastaan ruotsiksi ja englanniksi, joten aion vielä liimata niihin suomenkielisen ohjeistuksen, jotta edes muutamissa kuvissa olisi muutakin kuin mustaa :D

Ei sinänsä kovin kallis projekti toteuttaa, kun kameran hinta 4€ ja rullan kehitys n. 8€. Koristelut tietenkin oman mielen mukaan. Uskon, että lapset tykkää :)

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Todella hauskan kuuloinen idea. Olen itsekin miettinyt, että mitä kivaa lapsille keksisi juhlaan. Ei mitään erityistä ohjelmaa, mutta jotain kivaa. Mainitsemasi leikki on ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toi oli kiva ja mun siskot oli jo ihan innoissaan!

   Poista
 2. Hyvä Emppu, sairaan hieno juttu, en oo ennen kuullut!!
  Terhi-täti

  VastaaPoista