tiistai 30. lokakuuta 2012

Kymppi miinus

Viime viikko oli ehkä vuoden rankin! En oo pitkään aikaan stressanut niin paljon, saati ollut kuoleman väsynyt! Viikonloppu oli kuitenkin täysin kaiken vaivan arvoinen, sillä lauantaina oli puolimaraton ja sunnuntaina hää- ja juhlasuunnittelijakoulutuksen päätös.

Puolimaraton stressasi siinä mielessä, että flunssa oli pitänyt parin viikon ajan juoksulenkit minimissä ja jännitin kovasti oliko se vetänyt kunnon heikoksi ja että pystyisinkö osallistumaan ollenkaan! Onneksi toisin kuitenkin kävi ja juoksu meni paremmin kuin olin uskaltanut edes toivoa! Aika ei kummoinen ollut, mutta se mitä lähdettiin hakemaan eli 2h 30min :) Kolmen kuukauden treenaamisella oon hyvin ylpeä itsestäni ja mun ihanista juoksubuddyistä, tästä on hyvä jatkaa!

Toinen viikonlopun highlight oli puolentoista kuukauden aherruksen päätös, joka huipentui lopputöiden esittelyyn. Vaikka työn tekeminen jäi vähän viime tippaan ja olisin halunnut sitä vielä hioa, onnistui sekin odotettua paremmin. Nyt tällä neidillä on sitten hää- ja juhlasuunnittelijan paperit kiitettävin arvosanoin!

Kaiken kaikkiaan kymppi miikan suoritus koko viikonloppu! Miinus siitä, että aina jotain parannettavaa löytyy, tällä kertaa mm. valmistautumisen olisi voinut hieman aikaisemmin aloittaa :D

Koko viikonlopun jäljiltä melko väsynyt, mutta hirveä voittajafiilis! Nyt ei muuta kun nokka kohti uusia haasteita... ja niitähän riittää ;)

4 kommenttia: