maanantai 15. lokakuuta 2012

Waiting for Halloween!

Rakastan juhlien järjestämistä ja etenkin suunnitteluvaihetta! Makaan tällä hetkellä kotisohvalla hirveässä flunssassa, joten mikäs sen mukavampaa kuin suunnitella tulevia Halloween -dinnereitä, jotka järjestämme kahdelle ystäväpariskunnallemme :)

Eilen Tuomas suunnitteli kutsukortit painostuksestani ja ystäväni tänään nauroikin sen saadessaan, että arvasi suunnittelujen lähtevän meiltä taas ihan käsistä! Juhlien suhteen oon aikas tarkka että kaikki pienet yksityiskohdatkin on just eikä melkein. Oon sitä mieltä, että jos jotain järjestetään niin järjestetään sitten kunnolla!Tuomas on kyllä taitava graafisella puolella ja viilas kortteja yömyöhään! Oon melkoisen onnekas, kun on tuollainen monitaituri kotona <3 Mikäli jollain on tarvetta graafiselle suunnittelulle, niin Tuomas ottaa töitä vastaan mielellään ;)


On jo pitkään pitänyt ladata koneelle photoshop, jotta pääsisin tekeen mm. kollaaseja kaikista ideoistani ja selkeyttään vähän suunnitelmia. Mulla meinaan pyörii päässä niin satoja juhlaideoita, niin tätä Halloweenia, kuin lopputyötä ja muita tulevia juttuja varten, etten osaa päättää mitä kaikkia toteutetaan! Halloweenia varten menukin alkaa olla kohta jo kilometrin pituinen!

Suurin buu juhlien järjestämisessä on tosin budjetti, joka rajoittaa aika paljon joidenkin ideoiden toteuttamista :( Muun muassa mun idea oikeiden kurpitsoiden hankkimisesta romuttui niiden ihan järjettömään hintaan... ei olla jenkeissä nyt ei - sillekin iso BUU! Eli varsinkin kun budjetti on pieni, joutuu käyttään mielikuvitusta melkoisesti, mutta onneksi meiltä ei sitä Tuomaksen kanssa puutu. Tänään säästin jopa mandariinien oranssin verkkopussin dinnereitä varten - saa nähdä mihin sekin käytetään ;)

En tiedä oliko tässä mun tekstissäkään enää mitään järkeä, kun on pää niin jumissa flunssasta ja ideoista, mutta toivottavasti saitte jostain ajatuksesta edes kiinni :D

Öitä,
Emilia

2 kommenttia:

  1. Pakko laittaa vinkki, vaikka halloween oli ja meni aikoja sitten. :) Appelsiineista saa mini "kurpitsa"lyhtyjä, ei ole kallista ja ne on tosi helppo tehdä :)
    Luin jo teidän koko matkailu-blogin, ja sieltä siirryin tänne! Itse menin juuri viime kesänä naimisiin, ja olemme kuukauden päästä lähdössä Phukettiin honeymoonia viettämään. Tsemppiä teille häiden odotukseen! :)
    -Suvi

    VastaaPoista
  2. Heippa Suvi ja kiva kun oot löytänyt meidän blogin, tai blogit :)! Piti itse asiassa kokeilla niitä appelsiinilyhtyjä, mutta loppui aika :( ensi vuonna sitten! Onnea häiden johdosta ja mahtavaa honeymoonia, Phuket on todella ihana paikka! ja tulehan ihmeessä kertomaan mitä pidit :)

    VastaaPoista