maanantai 20. elokuuta 2012

Assarina


On ollut jälleen kerran ihana viikonloppu, joka perjantaina alkoi hyvillä uutisilla isännän firmaa koskien. Miekkoseni kun rohkaistui tänä kesänä, ja laittoi yhdellä kertaa parikin firmaa pystyyn! Valokuvauspuolen löydät täältä ja ohjelmistotuen täältä :) Onnistuneen perjantain kunniaksi halusin viedä herran hienosti ulos syömään, mutta töistä kotiin saavuttuani hirveä nälkä ajoi meidät Pancho Villaan, jossa herra vielä itse maksoi, haha! No säästyypä ensi viikolle, jolloin päästään vähän juhlistaan meidän ensimmäistä kihlapäivää <3

Lauantai menikin sitten sutjakasti "töissä" eli pääsin toimimaan assarin hommissa, kun käytiin kuvailemassa kullan kanssa tutun pariskunnan häitä. Häitä juhlittiin Orivedellä ja oli taas aivan ihanat juhlat! Juhlat oli pienet ja intiimit sekä todella rennot! Vaikka päivä olikin rankka, niin oli kyllä hauskaa hommaa, eikä kyllä pöllömpi duuni :) Kuvamatskua todisteena assarista työssään:Sunnuntaina heräsin reippaana plikkana tyttöjen kanssa ensimmäiselle pidemmälle 1,5 tunnin lenkille, joka käytiin heittämässä Kaupin metsissä. Vaikka aluks tuntui oudokseltaan raskaalta juosta aamulla, niin askel askeleelta homma helpottui ja lenkki tuntui todella kevyeltä! Juoksun jälkeen oli ihan mahtava voittajafiilis ja oltiinkin tyttöjen kanssa sovittu, että hemmotellaan itseämme kunnon sunnuntaibrunssilla. Alun perin oli tarkoitus korkata Josefinan piknikkori Arboretumissa, mutta koska sää ei meitä suosinut niin päädyttiin meitsin matalaan majaan. Herkkuja oli joka lähtöön ja olin iltaan asti vatsa pulleena!

Iltapäivällä tehtiin vielä pikainen pyörähdys Ideaparkiin, josta kotiutin kauan himoitsemani Adidaksen juoksupökät. Samalla päätin palauttaa H&M:n korkkari-ihanuudet ja käyttää rahat syksymmällä uusiin juoksulenkkareihin, joille tulee huomattavasti enemmän käyttöä! Tällaset järkevät päätökset on viime aikoina vähän huolestuttanut mua, kun ne varmaan tarkottaa että alan tulla vanhaks... buu sille!

Mutta kaiken kaikkiaan aika tuottoisa viikonloppu ollut! Me like!

- Emppu

Kuvat: Tuomas Lindroos (www.tuomaslindroos.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti