sunnuntai 5. elokuuta 2012

Juhlahumua

Tää viikko onkin mennyt ihan hujauksessa, enkä oo ehtinyt tänne yhtään kirjoitteleen! Hienosti siis alkoi tää mun bloggailu ;) Melkoinen synttäriviikko mulla ollut, kun tällä viikolla on tosiaan järjestetty ystävälle yllärisynttärit, vietetty tulevan anopin syntymäjuhlia ja tänään yllätettiin toinen ystävä aamupiknikillä ja minigolffailulla! Kaiken lisäksi eilen vietettiin myös yhden rakkaan ystävän valmistujaisia Hatanpään Arboretumissa piknikin muodossa. Kaiken kaikkiaan ollut aika mahtava viikko!

Nappailtiin nyt ensimmäisiä kuviakin tänne blogiin, kun löydettiin valmistuneelle lahjaksi aivan mielettömän ihana piknikkori! Oon ihan kateellinen siitä ;) Se on kyllä kans yksi niitä hankintoja mitä ei oikein itselleen raaski ostaa ja lahjansaajakin tuntui siitä kovasti pitävän. Korin sisällä oli ruokailuvälineet neljälle viinilaseineen päivineen ja odotellaankin nyt kutsua uudelle piknikille :)

Korin lisäksi innostuin äitini kukkakaupalla ihan itse pitkästä aikaan sitomaan sankarille kimpun ja olin aika tyytyväinen lopputulokseen. Hain sellaista hieman kukkaketomaista fiilistä, mutta mulle tuttuun tapaan kimpusta tuli ehkä vähän liian symmetrinen ja huoliteltu...

Omia hääasetelmia ja kimppua oon jo jonkin verran miettinyt ja oon aika paljon ihastunut sellaisiin "sekameteli"tyyleihin, missä kukkia on runsaasti eri lajeja. Vähän niin kuin sellaisen näköisiä, että ne olisi kerätty niityltä. En tiedä ymmärtääkö kukaan mun selostuksia, mutta tuun varmasti kirjoittaan tästä aiheesta vielä moneen otteeseen niin laitan sitten esimerkkikuvia :)Samalla kun kipiteltiin piknikjuhliin lauantaina, niin vaklailtiin vähän Hatanpään kartanolla olevia häitä :) Se on kyllä niin ihana paikka ja varsinkin kun oli kaunis ilma, niin piha-alue on siinä aika mahtava! Mietin paikkaa myös meidän häitä varten, mutta halusin ison yhtenäisen tilan ja vuokrakin siellä on aika tyyris niin jätettiin sitten se laskuista. Vietettiin siellä myös alkuvuodesta yhden kaasoni häitä ja pakko kyllä todeta, että paikka toimii kyllä ihanasti niin talvi- kuin kesähäiden viettopaikkanakin. Ei kyllä tällä kertaa meidän häiden... Meidän hääpaikasta vaikka sitten ensi viikolla, sillä siitä on nyt varausmaksu maksettu :)

- Emilia

P.S Mun täytyis niiiin hankkia oma kamera, että saisin tänne kaikista ihanista jutuista enemmän kuvia, kun nyt oon riippuvainen tosta mun ukkelista... huoh... miks niitten kaikkien hyvien pitää olla niin kalliita??

Kuvat Tuomas Lindroos (http://www.tuomaslindroos.com)
Kukat Kukka Lunette, Palmrothintie 2 33950 Pirkkala 

4 kommenttia:

 1. Jaa miks kaikkien hyvien miesten pitää olla niin kalliita? ;) Ihania kuvia ihanasta lahjasta <3 Ja jee tekstiä! Oon niin innoissani!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! kyllä ne miehetkin aika kalliiks käy, varsinkin kun yrittää veloittaa noista palveluistaan :D ja kiva että joku lukee näitä mun lätinöitä :)

   Poista
 2. Moikka Emilia! Mahtavaa löytää tuttuja täältä blogimaailmastakin! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Noora! Kiva kun eksyit tänne, mä aina käyn sun blogia lueskelemassa kun se on niin kiva <3

   Poista