maanantai 13. elokuuta 2012

Rakkauden viikonloppu

Mahtava viikonloppu takana ja meikä on vielä näin maanantainakin ihan puhki! Perjantaina oltiin tyttöporukalla työkaverin tupareissa, joissa mun piti VAAN piipahtaa, mutta koska ilta oli superhauska, oli jo aamun pikkutunnit kun saavuin kotiin :)


Lauantaina olikin sitten vuorossa ystäväpariskunnan häiden viettoa Espoon seudulla ja on ne häät vaan niin ihania! Minä tietenkin vuodatin kyyneleitä pariinkin otteeseen, kun sai todistaa rakastavaisten liittoon astumista. Juhlista sain taas hyviä ideoita omiin häihin ja vähän harmitti kun ei otettu kameraa mukaan, kun olisin joitain juttuja halunnut täälläkin jakaa... no kännykkäkameralla otin itelleni muistiin muutamia juttuja, kuten juhlaväen vieheistä kuvia sekä valaistuksesta, joka oli aika näyttävä korkeassa tilassa!
Häälahjaksi pari oli pyytänyt lähinnä rahaa, mutta lahjalistalta löytyi myös muutama pikku juttu, kuten Iittalan Vitriini. Vitriinit on mun mielestä jotenkin kovin kauniita, joten halusin sen heti listalta napata. Sen lisäksi parilla oli listalla hauskoja toiveita, kuten pääsymaksuja erilaisiin kohteisiin Roomassa, johon pari tänään matkusti. Askarreltiinkin sitten vielä Vitriinin sisään liput Vatikaaniin ja omasta mielestä lahjasta tuli aika hauska :)


Muita kuvia ei sitten ehdittykään ottaa, kun edellisillan jäljiltä nukutti vähän liian pitkään.  Täytyy toivoa, että jollekin on tallentunut edes muutamia kuvia illasta :)


- Emilia

Kuvat: Tuomas Lindroos (www.tuomaslindroos.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti