lauantai 25. elokuuta 2012

Buddha tuli taloon

Meillä on vietetty vuosipäivää ihan kahtena päivänä :D Eilen syötiin illallista 2h+k:ssa ja pakko kehua, että ruoka alku-, pää- ja jälkiruokia myöten oli taivaallista! Enpä ollut muistanutkaan kuinka hyvä ruoka ja nopea sekä ystävällinen palvelu siellä onkaan! Sovittiinkin, että otetaan pian uudestaan, jotta päästään maistamaan ravintolan kehuttuja etanoita ja tonnikalaa :)

Torstaina meille muutti Buddha. Se muistuttaa meitä Aasiasta ja tuo kuulemma kotiin rauhaa ja tyyneyttä. Bongasin sen Indiskasta ja se oli juuri sellainen mitä ollaan etsitty meidän olohuoneessa olevaan Tuomaksen tekemään tv-tasoon.Torstaina oli myös salipäivä, jolloin käytiin PT:n kanssa läpi viimeiset saliohjelmat. Nyt onkin selkätreenin ansiosta pientä jumia havaittavissa, mutta odotan jo innolla ens viikkoa, jolloin pääsen itekseni treenaileen :) Tänään olikin vaihteeksi lenkkiä Kaupissa, ja saatiin vähän lisättyä tempoa lenkkiin - puolimaratoni kun alkaa pikku hiljaa läheneen!

Mun viikonloppu on siis lähtenyt käyntiin aika kivoissa merkeissä, ja tänään jatketaan syöminkien ja ihanien ystävien merkeissä. Ihanaa viikonloppua myös teille <3

- Emilia

Kuvat: Tuomas Lindroos (www.tuomaslindroos.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti