sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Yövieraita

Pakko alottaa kysymällä, että kuinka bloggajat ehtii kirjottaa blogiaan niin himputin usein! Musta tuntuu, ettei mulla riitä tunnit päivässä kaiken muun lisäksi enää kirjoittaan blogia niin ahkerasti! Haluaisin kyllä... ehkä mun tarttee vähän skarpata ja aikatauluttaa bloggaaminen mun arkirutiineihin. Sopisko, että vaihdettais vuorokauden 24 tuntia vaikka 32 tuntiin?

No mutta anyhow, päivän otsikkoon! Meillä oli siis viime yön vieras, joka ei nyt niin vieras oo, mutta harvinaisempi näky meillä päin! Pikkusiskoista vanhempi meillä vieraili ja täytyy myöntää, että oli kyllä kiva! Sais käydä useemmin :) Siukku on 12-vee, joten otettiin ilta aika rauhallisesti. Neidin omasta toiveesta käytiin lenkillä, josta olin hurjan ylpeä ja sen jälkeen värjäiltiin vähän tukkaa. Illalla katottiin uusin Men in Black 3 ja makoiltiin viekukkain sohvalla. Oli ihanaa vaan hengailla yhdessä kotona... 


Kokkailtiin myös yhdessä pitsaa ja nam, että tuli hyvää, vaikka pohja ei ihan niin hyvää ollutkaan uudella reseptillä! Tehtiin kaikille omat pitsat, ettei tullut kinaa täytteistä kun kaikilla oli ihan eri mieltymykset ;) Siukun pitsaan laitettiin paljon oliiveja, paprikaa ja jauhelihaa, Tuomaksen lättyyn taas tuli jauhelihaa, kinkkua ja ananasta. Itse suosittelen lämpimästi muillekin uutta lemppari yhdistelmääni: mozzarella, aurinkokuivattutomaatti, minitomaatti, basilika! Aivan ihanaa, pakko tehdä pian uudestaan.   

Meenkin tästä vähän vielä herkutteleen viimeisillä pitsan paloilla ja sitten kyllä pehkuihin, jotta jaksaa taas huomenna töihin! Lupaan palata pian :)

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti