perjantai 4. tammikuuta 2013

Maailman mahtavin mummu!

Juhlimme tänään mummuni 75-vuotissyntymäpäiviä jälleen maittavin herkuin! Mummuni on ehdottomasti maailman parhain (kenenkään on turha väittää muuta ;)) ja yksi elämäni tärkeimmistä henkilöistä. Suuren osan lapsuudestani vietin isovanhempieni luona vanhempieni ollessa yksityisyrittäjiä. Mummulassa oli aina hauskaa, tekemistä riitti ja mummin herkut maistuivat taivaallisilta! Mummulaan sai aina myös kutsua kavereita, jotka ilomielin siellä viihtyivät. Mummu ei koskaan ollut vihainen, mutta opetti järjestystä ja hyviä käytöstapoja, vaikkakin siinä samalla myös passasi ja hemmotteli :)

DSC01377
DSC01359

On onni, että isovanhempani asuvat edelleen lyhyen ajomatkan päässä, ja yritänkin käydä tapaamassa heitä mahdollisimman usein, yleensä viikottain. Enää en kuitenkaan viitsi vaivata mummua yökyläilyillä, joita vielä muutama vuosi sitten tein etenkin kipeänä ollessani, vaan nykyään piipahdan teelle tai syömään ja samalla pelaamme erän scrabblea ja juttelemme niitä näitä. 

DSC01368
Mummuni on myös yksi maailman parhaista kokeista, jonka puoleen käännyn usein perinteisten ruokien resepteissä. Tänään mummu kattoi meille jälleen niin maittavat ruuat, kuin myös suussasulavat jälkiruokaherkutkin. Myös tätini on mahtava leipuri, joka oli taikonut meille ihanan rommirusinajuustokakun. Jouduimme siis Tuomaksen kanssa palan verran sortumaan, sillä kakku oli aivan taivaallista!
DSC01358
DSC01361
Mummullani on suurin ja lämpöisin sydän mitä tiedän ja olen niin kiitollinen kaikista niistä hetkistä, joita olemme saaneet yhdessä viettää. Toivon niitä meille monta lisää. Onnea siis vielä kerran maailman parhaalle mummulleni, jota rakastan kovasti! 
DSC01363-Edit
<3 Muru Myttynen

2 kommenttia:

 1. Kiitos vaan kehuista! Hyviä kuvia, varsinkin mummun kuva on mahtava!
  Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Täytyy useammin muistaa pitää kameraa mukana :)

   Poista