maanantai 14. tammikuuta 2013

"Hääpalaveri"

Heippa ja mukavaa viikon alkua! Pidettiin lauantaina kaasojen kanssa "palaveri", jossa ei nyt oikein päästy puusta pitkälle vielä! Meni lähinnä muiden asioiden lörpöttelyyn ja aiheet taas rönsyili vähän sinne ja tänne :D

DSC01436

DSC01429

Tein tytöille ekaa kertaa elämässäni blinejä ja voi vitsi niistä tuli hyviä! Reseptin löysin Avec Sofien blogista ja voin suositella lämpimästi! Tein kaveriksi vihreän avokadosalaatin ja blinien päälle oli perinteiset smetanaa, suolakurkkua, punasipulia, mätiä sekä kylmäsavulohta ja katkarapuja. Blineistä tuli niin mun uutta herkkua, että teen varmasti tästä lähtien aika usein (esim tänään).

DSC01447

Jälkkäriksi kokeilin suklaafondantteja, jotka tein äidiltä joululahjaksi saatuihin ihaniin pikkupata-annosvuokiin. Ne on superkätevät ja oon jo pitkään haaveillut annosvuuista. Olisin tehnyt creme bruleeta, mutta se liekinheitin! Mistä niitä saa?? Fondant oli kyllä ihan hyvää, mutta ei kyllä onnistunut yhtään niin kuin suunnittelin! Ohjeessa käskettiin laittaa ennen paistamista muutamaksi tunniksi jääkaappiin, jolloin taikina ehti kovettua. Sitten kun laitoin uuniin niin eihän paistoajaksi mainittu 8 minuuttia riittänyt millään! Pidin 13 minuuttia, eikä koostumus ollut siltikään toivottu. Täytyy ensi kerralla vähän muokata ohjetta...

DSC01430
DSC01445
Saatiin myös haukkukaveri kylään, jota ei paljon letkauttanut meidän jutut :D Pieni koirakuume kyllä taas iski, mutta ollaan päätetty että ei oteta koiraa kerrostaloon.

DSC01443

Hääjärjestelyistä tällä hetkellä pohdituttaa lähinnä noi printtimateriaalit, joiden värimaailma on oikea päänvaiva! Mun deadline näille on tän viikon loppu, koska muuten ne taas jää... Onneksi moni muu asia on ihan hanskassa; vihkijä, juhlapaikka, pitopalvelu, valokuvaaja ja floristi on varattu ja bändin etsintäkin on hyvällä mallilla. Nyt siis lähinnä keskitytään yksityiskohtiin, kuten puvun tilaamiseen ja niihin printteihin ja askarteluihin, eli niiden pariin siis mars! :)

2 kommenttia:

  1. voi ruoka on niin ihanan näköstä<3 ja koila on kyll ä ny niiiiin lutunen<3<3 awww:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oli yhtä hyvää miltä näytti ;) ja toi pullero on kyllä niin söpö, että aina pakahdun tosta ruttunaamasta!

      Poista