lauantai 26. tammikuuta 2013

Eka sitten lukion...

...meinaan hiihtoretki! Tulin vanhemmilleni tänne maalle taas muutamaksi päiväksi, joten pakkohan sitä on tehdä juttuja mitä maalla kuuluu tehdä; kuten hiihtää ;) Ei oo tullut omistettua suksia sitten vuosiin, saati että olisin hiihtämässä käynyt! Oon salaa haaveillut hiihtämisestä jo muutaman vuoden, joten eilen otin sitten papan sukset alle ja lykittiin siukun kanssa ladulle :)
DSC01464
DSC01473
Oli niin ihana talvipäivä ja aurinko paistoi, että päätettiin ottaa oikein eväät mukaan ja lähteä järvelle hiihtämään. Juotiin kuumaa mummin mehua ja syötiin karjalanpiirakoita - eväät maistui niin parhaalle ulkoilmassa, että pysähdyttiin kahdesti kivelle ihastelemaan ilmaa ja herkuttelemaan :)
DSC01479
DSC01476
DSC01486
DSC01480
Painettiin hiihtäen sellainen 6 kilometriä ja tänään kyllä tuntui etenkin käsissä ja yläkropassa! Todella hyvää koko vartalotreeniä, voisi ihan harkita suksipaketin hommaamista kotiin. Olisin tahtonut tänään uudestaan ladulle, mutta sää ei oikein enää suosinut. Ollaankin sitten pysytelty sisällä, juhlittu äidin viisikymppisiä ja katseltu Putousta oikein porukalla :) 
DSC01471
DSC01496
Toivottavasti huomenna olisi ihana ilma, niin ehtisi vielä ulkoilemaan maaseudun rauhassa ennen kaupunkiin paluuta. Nyt kuitenkin täytyy palata viihdyttämään vieraita, joten hauskaa viikonloppua ja ciao!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Selailin tässä sun blogia , tosi kivalta vaikuttaa. Semmosta kyselisin, että mistä nettikaupasta tilasitte ystävänne kanssa ne valkoiset nahkaset Converset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips ja kiitos :) Tilasimme ne Spartoo.fi -sivustolta. Toivottavasti niitä siellä vielä on!

      Poista