keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Fifty & Fabulous!

Rakas äitini täytti tänään 50-v, onnea sylin täydeltä!! Juhlittiin sitä kuitenkin jo viime viikonloppuna, kun ei päästä työkiireiden vuoksi niitä tällä viikolla viettämään. Viime viikonloppuna juhlimaan saapui myös sukulaisemme sekä muutamat äidin ystävät ja talo oli taas täynnä hulinaa! Lahjoja sateli, syötiin ihania herkkuja, muisteltiin menneitä ja naurettiin itsemme kipeiksi!
DSC01503
Sovittiin, että äidin ei tarvitse tehdä mitään, vaan me vieraat tuomme juhlapöydän antimet. Niinpä pistin perjantai-iltana leipoen, ja sain aikaan ihania redvelvet-cupcakeseja (kuinka cupcakes taipuu suomeksi??) vaniljakreemillä sekä valkosuklaajuustokakun. Kakun koristeen askartelin Tuomaksen tekemästä tulosteesta ja kakun reunat ja kukan tein sulatetusta suklaasta tehdyillä lastuilla  :)
DSC01498
DSC01516
DSC01518

DSC01513
DSC01526
Mummu toi omia bravuurejaan; suolaisia piirakoita ja tätini taikoi kanalla täytetyn voileipäkakun, nam :) Ja hauska idea tehdä voileipäkakkukin johonkin muuhun kuin suorakaiteen muotoon! Pakko ehkä hankkia sydänvuoka kotiinkin, Iloleipureiden vuoka löytyi Citymarketista.
DSC01522
DSC01509
Oli kyllä hauskat pirskeet, varsinkin kun suurin osa jäi vielä yöksi. Rouvat tosin käkätti aamuun asti niin, että me nuoremmat ei meinattu päästä nukkuun ollenkaan ;) Kiitos vielä kaikille juhlijoille ja mammalle suukkoja ja haleja! 

Nyt siirryn sänkyyn odotteleen nukku-mattia, huomenna nimittäin ihana vapaapäivä, joka alkaa hotelliaamiaisella ja jatkuu kylpylän poreissa, ah ihanaa!

Kisses,
Emilia

2 kommenttia:

  1. Löytyisikö sulta ohjetta tuohon aivan ihanalta näyttävään valkosuklaajuustokakkuun? :) ja tuo cupcakeseihin laittamasi vaniljakreemikin näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Heips, se on aikalailla päästä heitetty, mut voin koittaa sen tänään vielä laittaa ja kreemi on superhelppo :)

    VastaaPoista