tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen!

Rakkauden täyteistä ja mahtavaa uutta vuotta kaikille! Eilinen ilta ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa, mutta oli ihan hauskaa. Harmitti ettei nähty keskustan ilotulitusta, vaikka keskustassa oltiinkin - oli kuulemma ollut hieno :/ Onneksi Tuomas kuitenkin oli ostanut mulle tähtisadetikkuja, niin pääsin vähän tunnelmaan :D Piti ottaa kuvia illasta, mutta muistikortti unohtui koneelle, tietenkin!! No muuta hassu tuli napattua kännykällä, mutta ne ei mitenkään ole julkaisukelpoisia :D
DSC01196
DSC01201

Tänään on ollut niin laiska päivä, että oon viihtynyt yöpuvussa melkein koko päivän! Piti käydä lenkillä, mutta loska ei yhtään huvittanut, joten todellinen treenikausi starttaa huomenna! Aivan liikaa tullut joulukuun aikana syötyä herkkuja, joka on alkanut näkyyn myös vaa'alla. Tuomas siirtyy myös mun kanssa ruokavalioon, jota seurasin syksyn. On niin paljon helpompaa, kun molemmat on samoilla linjoilla, niin ei tuu niin hirveitä houkutuksia! Oon tulostanut jääkaapin oveen motivointikuvan, mutta veikkaan että se ei pidä Tuomasta poissa jääkaapilta :D Jos jollain on hyviä motivointikeinoja, niin otan mielelläni vastaan! Nyt on vaan tsempattava, häihin on enää vajaa 8 kuukautta, vaikka en tietenkään treenaa pelkästään sitä varten!
DSC01214
DSC01215
DSC01216

Ja koska herkuttelu loppuu huomenna, niin kutsuin tytöt tuhoamaan meidän kanssa meidän piparkakkutalon, joka on koko joulukuun pitänyt meidän kämpän ihanan piparisen tuoksuisena! Talo oli neljän illan projekti, jonka aikana jouduttiin Tuomaksen kanssa jälleen kerran toteamaan, että ollaan melkoisen hyvä tiimi <3
DSC01251
DSC01252
DSC01253
DSC01250
DSC01249

Alku oli vähän hankala, kun keksittiin desing itse ja jouduttiin tekeen muotit talon osille, joka ei osoittautunut hirveän helpoksi! Pari seinää jopa halkesi ja meinattiin aluksi luovuttaa, mutta pienellä tsemppauksella saatiin talo aluille. Koristelu olikin sitten paljon helpompaa ja olisin jaksanut viilailla sitä vaikka maailman tappiin!

DSC01331
DSC01334

Mutta nyt se on syöty... tai ainakin osittain! Ensi jouluna sitten isommalla ja hienommalla ;) Nyt kuitenkin herkut sikseen ja sporttista uutta vuotta mulle ja teille!

2 kommenttia: